jueves, 4 de septiembre de 2008

2on CONCURS DE CURTS MALVA-SOLIDÀRIA





BASES DEL 2on CONCURS DE CURTS MALVA-SOLIDÀRIA
La Coordinadora de la Malva-rosa, constituïda per les associacions, entitats i grups socials del barri de la Malva-rosa, convoquen la II edició de curts Malva-Solidària emmarcats en les activitats de la XI Festa de la Solidaritat de la Malva-rosa

Podran presentar-se a la II edició de curts Malva-Solidària totes aquelles obres audiovisuals de tema lliure, si bé es valorarà si el tema està relacionat amb el barri de la Malva-rosa, o la solidaritat en les seues distintes manifestacions.

1. SELECCIÓ:

a) Els treballs seran seleccionats per un comité format per 3 persones, una d’elles vinculada al departament d’audiovisuals de la Universitat Politècnica.
b) Junt amb la còpia es podrà presentar material promocional i publicitari (affiches, cartells, dossiers, postals etc.…
c) Els treballs podran ser entregats en qualsevol de les entitats del barri que s’enumeren al final d’aquestes bases o bé en la Universitat Politècnica.

2. PROJECCIÓ

a) Els curtmetratges seleccionats es projectaran en format vídeo.
b) Els curtmetratges que no estigueren lliures d’emissió, hauran d’informar-lo expressament, en la fitxa d’inscripció. Els curts seleccionats seran exhibits en els horaris i espais culturals de la Malva-rosa que s’indiquen en el Catàleg del Concurs.

3. EL JURAT

a) El Jurat oficial, compost per representants de les entitats ciutadanes de la Malva-rosa i professionals del sector cinematogràfic (entre els que formarà part un representant del departament d’audiovisuals de la Universitat Politècnica) serà l’encarregat d’atorgar els premis. Els guardonats es donaran a conéixer en la Setmana de celebració de la XI Festa de la Solidaritat.
b) Es podran fer entrega dels curts fins al divendres 5 de setembre.
Es concediran quatre premis, cadascun d’ells de 400 euros. Un dels premis s’entregarà a la millor animació.

Les còpies podran ser utilitzades tan sols en projeccions per a la Festa de la Solidaritat, llevat que se sol•licite la pertinent autorització

Les còpies premiades podran ser utilitzades en pròximes edicions, així com reproduïda com a reclam de la Festa de la Solidaritat i per a finalitats que li siguen pròpies.

4 REQUISITS

 Els curtmetratges, així com els curts d'animació podran ser de tema lliure, si bé es tindrà en compte aquells curt i animacions que tracten temes referits a la Malva-rosa i els valors de solidaritat.
 La duració no podrà excedir de 15 minuts.
 Cada autor podrà presentar el nombre d'obres que desitge.
 Totes les obres poden presentar-se en valencià o castellà.


Es podran entregar els curts en l'Associació de Veïns de la Malva-rosa, al carrer Mendizabal núm. 31 de dilluns a divendres de 16 a 20 hores i en el Casal Jaume I, al carrer Sant Rafael núm. 2 a les vesprades, de dilluns a dijous, de 18 a 20 hores.

ADDENDA FINAL:

Tant els curts presentats que siguen admesos pel jurat oficial es projectaran durant la setmana de la XI Festa de la Solidaritat.
Aquest II Certamen de la II certamen de curts Malva Solidària de la XI Festa de la Solidaritat està patrocinat pel vicerectorat de Cultura de la Universitat Politècnica de València.

No hay comentarios:

Publicar un comentario