miércoles, 23 de diciembre de 2020

La comunitat educativa de la Malva-rosa clama per un 2021 sense pandèmia i amb biblioteca per al barri

 La coordinadora d'educació de la Malva-rosa, formada per la comunitat educativa de les escoles públiques del barri (AMPAs, professorat i Associació veïnal), llança un vídeo reivindicatiu per un 2021 sense pandèmia i amb un centre social i cultural al barri amb biblioteca.

Aquesta reivindicació històrica s’ha fet palesa els darrers anys amb centenars de cartes a l’alcalde de València i a la regidora d’educació per part dels xiquets i xiquetes de la Malva-rosa durant el temps festiu de Nadal. Enguany, sense possibilitat de ajuntar-se per fer un acte públic, es va decidir llançar un vídeo amb aportacions dels centres educatius. 

En aquests temps difícils, la comunitat educativa es manifesta unida trencant les barreres que la pandèmia posa entre nosaltres i expressem pública i col·lectivament la nostra voluntat de continuar defensant l’escola públic tots i totes juntes. No hi ha millor manera que continuar dia a dia la nostra tasca educativa i reivindicar conjuntament el nostre centre socio-cultural amb biblioteca, perquè somiem amb un futur més just amb cultura i progrés.


El vídeo ací: https://youtu.be/cfLkYUkmaeQ


“No et limites a contemplar

aquestes hores que ara vénen,

baixa al carrer i participa.

No podran res davant d’un poble

unit, alegre i combatiu”Coordinadora d’educació Malva-rosa

AMPA, professorat, associació d’alumnes de Escola de persones adultes Malva-rosa, IES Isabel de Villena, CEIP Malva-rosa, CEIP Blasco Ibañez, CEIP Ballester Fandos, CEIP Cavite, Associació veïnal “Amics de la Malva”Malva-rosa 23 desembre de 2020No hay comentarios:

Publicar un comentario