sábado, 26 de diciembre de 2020

Adhesió al Manifest NO a l'ampliació del port de València

 L'Associació veinal de la Malva-rosa, com a membre de la Plataforma del Litoral per al Poble, anima a veins i veines, a la ciutadania en general, a adherir-se al manifest contra l'ampliació del port de València i per un litoral per al poble


SIGNA!!


Com a persones que vivim en aquest territori, EXIGIM:


1. PRINCIPI DE PRECAUCIÓ:

La retirada immediata i sense condicions dels plans d’ampliació i la reversió de les infraestructures de les primeres fases, que afecten greument al medi ambient i la nostra salut.


2. ECONOMIA PER AL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE:

Reassignar les inversions públiques previstes per a l'ampliació del Port per pal·liar els impactes i danys que ja ha causat als barris i els ecosistemes valencians, i atendre l'economia, el medi ambient i la cohesió social.


3. LA VIDA AL CENTRE:

Protegir la salut de les persones: volem plans de control i reducció efectiva d’emissions de contaminació atmosfèrica i acústica, acompanyat de l’impuls de models de producció-consum de proximitat, per minimitzar la petjada de carboni.


4. RESPONSABILITAT ECO-CLIMÀTICA:

Implantar un nou model governança dels ports, que dóne més veu i vot als territoris i la ciutadania afectada en la presa de decisions sobre la seua situació eco-climàtica, econòmica i social.



No a l’ampliació del port!!



No hay comentarios:

Publicar un comentario