martes, 6 de abril de 2010

També a la Malva-rosa volem educació

Comunicat de premsa de la Coordinadora d'Educació de la Malva-rosa.
Aparegut a El Levante.


La Coordinadora d’Educació de la Malva-rosa formada pels centres, les AMPES i les associacions cíviques de la nostra zona manifesta el dèficit històric que els serveis educatius del barri arrosseguen quant al manteniment i l’edificació del centres de la Malva-rosa.


Aquestes deficiències han produït una situació d’abandonament, especialment en els edificis més vells,ambdós amb més de 50 anys, com ara la construcció, aprovada ja, d’un nou centre per al CEIP Malva-rosa o les reformes planificades, ja fa massa temps, al CEIP Ballester Fandos. També, El CEIP Blasco Ibáñez porta molts anys sol·licitan un aulari nou d’Educació Infantil.


Cal afegir-hi, així mateix, les mancances d’altres centres de la zona que no per ser més moderns, no necessiten reformes i adaptacions necessàries per afrontar els nous reptes educatius que la societat actual exigix.


El nostre alumnat, fills i filles de treballadors, es mereixen la mateixa atenció educativa que qualsevol valencià i per exemple, per consultar una biblioteca els pobres xiquets han d’anar a un altre barri, ja que el nostre no en disposa...


L’educació, la sanitat, els serveis per als majors són l’esquelet sobre el qual establim la convivència en un lloc determinat. Patim un abandonament vergonyós per part d’unes autoritats municipals, tan preocupades per regates i carreres…; o ens volem deixar caure perquè també també tenen un “pla” per a nosaltres com el del Cabanyal? Què és pitjor: que no s’interessen per nosaltres o que comencen a veure’ns com un pastís per donar de menjar als qui estan darrere d’ells? Sols afegir que som treballadors, però també CIUTADANS! que paguem els impostos i que volem que ens siguen tornats en forma de serveis. Eixa és la seua feina, senyors polítics. Facen-la, per favor.No hay comentarios:

Publicar un comentario