martes, 21 de abril de 2009

Encierro el 23 Abril en el IES Isabel de Villena

Como ya es conocido, la comunidad educativa está convocada, en los próximos días, a nuevas movilizaciones en defensa de la Escuela Pública. Y en concreto a secundar una Huelga con cierre de colegios para el 28 de Abril. Según dice la Plataforma convocante:

“El passat 15 de desembre la Plataforma va ajornar la vaga que estava convocada per al 17 d’eixe mes ja que la Conselleria va consentir negociar, un darrere d’un altre tots els 13 punts esmentats amb les diferents organitzacions amb dret a la negociació que conformem la Plataforma. Aquesta va demostrar aleshores la seua voluntat de diàleg. A la fi d’aquest procés proposat per l’administració, la manca de compromisos i acords i la negativa a la rectificació de la política educativa del Consell representat pel Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, ha propiciat la decisió de la Plataforma de convocar la vaga ajornada el passat mes de desembre i fer una crida a la mobilització a tota la comunitat educativa i CONVOCAR LA VAGA I EL TANCAMENT DELS CENTRES EDUCATIUS PÚBLICS el proper DIMARTS 28 D’ABRILPor nuestra parte, en el barrio de la Malva-rosa, la recién creada Coordinadora de Educación del barrio de la Malvarrosa, ha convocado para este

jueves 23 de abril, desde las 19:00 h hasta las 22:00 h un encierro que tendrá lugar en el Instituto Isabel de Villena.


Coordinadora de Educación Malva-rosa:

C.P. Malva-rosa, C.P. Blasco Ibáñez, C.P. Cavite, C.P. Ballester Fandos, Escoleta Malva-rosa, IES Isabel de Villena, Asociació de Veïns “Amics de la Malva”, Casal Jaume I Malva-rosa i Cabanyal.
El blog de la Asociación se vuelve de amarillo!!No hay comentarios:

Publicar un comentario