domingo, 8 de diciembre de 2019

12 de desembre concentració en la Malva-rosa per uns barris dignes


La degradació del nostre barri i dels nostres carrers són fruit de l'abandó històric en el qual ens trobem els barris de la perifèria de la ciutat. Però també som històricament combatius i estem orgullosos i orgulloses de viure en la Malva-rosa, en els poblats marítims, per això reivindiquem actuacions integrals i drets socials.

Per això reivindiquem més serveis públics, més places dignes en comptes de descampats, més neteja, més cultura, més intervenció social. Perquè en moltes ocasions cal practicar l'equitat per damunt de la igualtat.

L’associació convoca assemblea veïnal a les 19h als locals de la Avda Malva-rosa 98, i de seguida una concentració a les 20h a “las cuatro esquinas”, lloc emblemàtic del nostre barri on es produïren les concentracions més importants de lluita veïnal de la Malva-rosa als anys 90.

És necessari aturar el mercat de la droga que enriqueix a uns pocs, destrueix a molts i degrada els nostres barris obrers. Som conscients que és un problema complex, però només s'avançarà amb mesures que incloguen molta intervenció social i una política decidida a favor de les persones i dels barris.

Volem reivindicar:
-           Més i millors serveis públics: educació, sanitat i serveis socials.
-           Places dignes en comptes de descampats
-           Més neteja als nostres carrers
-           Garantir el dret a un habitatge digne
-           Detindre el mercat especulatiu de la droga.
-           Reforçar la convivència amb mesures de reforç educatiu i social
-           Polítiques i espais culturals amb alternatives d'oci i formació

Resulta escandalós que es dedique una milionada d'euros a projectes com l'ampliació del port o l'accés nord a València sense consulta a la ciutadania, mentre es degraden els barris on precisament es planegen fer totes aquestes actuacions. Menys especulació i més atenció a les demandes del veïnat.

Volem sentir seguretat en els nostres propis barris, i això només s'aconsegueix amb més drets socials i amb la participació activa de la ciutadania i les seues associacions, garantia i signe de democràcia Com a veïns i veïnes d'aquesta ciutat mereixem viure en barris dignes.

Malva-rosa, 8 de desembre de 2019





No hay comentarios:

Publicar un comentario