martes, 10 de febrero de 2009

Concentración contra la destrucción del Cabanyal

Ayudamos a dar a conocer la convocatoria de nuestros/as vecinos/as del Cabanyal contra la destrucción de su barrio.

Jueves 12 de Febrero a las 18 h frente a la sede de "Cabanyal 2010", C/ Reina 205


PROU DE FORADAR EL BARRI

La prepotència de l'ajuntament fa molt de mal. No poden fer i desfan, no poden dur endavant el projecte de prolongació de l'Avinguda Blasco Ibañez, però no ho reconeixen i intenten salvar la cara dient que el pla està en marxa, que van a accelerar-lo que hi posaran mols diners....... al remat anuncien uns quants enderrocaments de cases i a deixar passar el temps i anar minant a poc a poc la moral de la gent del barri.

No, no poden enganyar tota la gent; en anys d'assetjament, d'amenaces, de deteriorament planificat amb tota la mala idea, cruelment, imperdonablement, l'ajuntament no ha aconseguit més que fer-se amb unes quantes cases (pobretes) que no veuran una altra lluna. Les compren, acte seguit les destrueixen, alcen els seus cadàvers cridant " veis como el plan va palante" i segueixen rondinant. Tot el que fan mata la història, taca el futur, fot el veí.

No, no van a destruir-nos. Hem aguantat molts anys i estem dempeus encara, decidits a fer front a cada envestida de la fera cobdiciosa. No estarem callats, cada casa que tiren deixa les veïnes tremolant-se de fred i entristiment. La paret i la sang són carn i ungla al Cabanyal, aquest és el misteri.

El seu pla va néixer vell i desprès de 10 anys ja està caduc, aquell maleït pla avui està mort.

Per tornar-ho a cridar, per exigir-los que deixen en pau la gent avui assetjada, que no enderroquen una sola casa més. Per dir-los que no més hi ha un camí:

REHABILITACIÓ SENSE DESTRUCCIÓ

Organitzem una concentració front al nº 205 del carrer La Reina, seu de Cabanyal 2010 (la cova dels lladres) la vesprada del dijous 12 de Febrer de 2009, des de les 18h.

(Porta la gola i altres eines de fer-te sentir)

Convoquen: Plataforma Salvem el Cabanyal, AAVV Cabanyal-Canyamelar i AAVV Pavimar

1 comentario:

  1. Esa estrategia se aplica igualmente para inducir la venta de pisos en edificios deseados, por ejemplo, para expansiones del "cortedesugracioísima-ja-ja-ja-majestad"

    ResponderEliminar