martes, 11 de febrero de 2020

La Malva-rosa convoca concentracions indefinides cada darrer dijous de mes

Per la dignitat del barri i amb una llarga llista de reivindicacions socials, urbanístiques i culturals, el passat dijous 200 persones concentrades en “las cuatro esquinas” van votar a mà alçada i a proposta de l’Associació de veïnal de la Malva-rosa, la convocatòria de concentracions tots els darrers dijous de mes

El passat dijous 30 de gener es va realitzar la segona de les concentracions que l’Associació veïnal de la Malva-rosa ha convocat en demanda d’una sèrie de reivindicacions per la dignitat del barri i davant el procés de degradació que viu el barri al qual no s’està donant una resposta adequada per part de l’ajuntament.

El mercat especulatiu de la droga continua fent rics a uns pocs i ajudant a degradar el nostre barri. Mereixem places dignes en lloc de descampats, volem més intervenció social, mesures educatives i més neteja. Tots aquests problemes s’han d’avordar al mateix temps.


La nostra taula reivindicativa és:

-           Més i millors serveis públics: educació, sanitat i serveis socials.
-           Places dignes en comptes de descampats
-           Més neteja als nostres carrers
-           Garantir el dret a un habitatge digne
-           Detindre el mercat especulatiu de la droga
-           Reforçar la convivència amb mesures de reforç educatiu i social
-           Polítiques i espais culturals amb alternatives d'oci i formació

Cridem a l’ajuntament al diàleg per a abordar aquests temes. En el pasat demostràrem que en la Malva-rosa som capaços de mantindre per molt de temps la mobilització al carrer. L’Associació assumeix la votació al carrer de la convocatòria de concentracions indefinides i posarà tots els mitjans. 

Per últim fem una crida al veïnat del nostre barri a alçar-se i demostrar a tota València que som un barri lluitador. Els drets no se regalen, se conquisten. I la Malva-rosa està disposada a lluitar pels seus drets.

No hay comentarios:

Publicar un comentario