martes, 22 de enero de 2019

El veïnat de la Malva-rosa li trasllada a l'alcalde de València les seues reivindicacions davant la situació d'abandó del barri

un moment abans de la reunió amb l'alcalde

L’Associació de veïns i veïnes de la Malva-rosa s’ha reunit aquest dijous amb l’alcalde de València Joan Ribó i la regidora del Districte Marítim Glòria Tello per tal de traslladar-li’ls la preocupació davant la degradació del barri fruit de l’abandonament, i presentar les reivindicacions i necessitats urbanístiques i socials

Els i les representants veïnals han posat damunt de la taula el problema real i central que hui preocupa a la Malva-rosa com és la degradació que patim el barri junt a l’augment del tràfic de drogues i les necessitats urbanístiques i socials.
Des de l’Associació s’assegura que “si baixem la guàrdia, el problema ens desbordarà. Per això l’ajuntament a d’assumir que aquest problema, més encara a les portes de les eleccions municipals, és central per a la Malva-rosa”.
Durant la entrevista els veïns i veïnes han reivindicat:

-       Actuacions integrals per a aturar el deteriorament del barri. Des d’una perspectiva social, urbanística, de seguretat i de neteja.
-       Reforçar la convivència amb mesures de reforç social i educatiu
-       Polítiques i espais culturals per a alternatives per a l’oci i la formació, que incloga la dotació d’un centre cívic amb biblioteca per al barri.
-       Manteniment de condicions de places i espais públics.
-       Enjardinar i urbanitzar els descampats del barri. Atenció especial a les places Antonio Eximeno i Hugo Zarate.

En resum, des de la Malva-rosa es demana que l’actual ajuntament aprofite els mesos de govern que li queden per a que es visualitzen millores a aquest barri obrer. I que ens trobem en les millors condicions possibles per a que, després de les eleccions, tot el món sàpiga que, governe qui governe, la Malva-rosa estarà en peu defensant la seua dignitat.





Malva-rosa, 18 de gener de 2019


1 comentario:

  1. Dearest Esteems,

    We are Offering best Global Financial Service rendered to the general public with maximum satisfaction,maximum risk free. Do not miss this opportunity. Join the most trusted financial institution and secure a legitimate financial empowerment to add meaning to your life/business.

    Contact Dr. James Eric Firm via
    Email: fastloanoffer34@gmail.com
    Whatsapp +918929509036
    Best Regards,
    Dr. James Eric.
    Executive Investment
    Consultant./Mediator/Facilitator

    ResponderEliminar