lunes, 11 de diciembre de 2017

Jornades reivindicatives en la Malva-rosa per tal de visbilitzar el moviment veïnal i impulsar la seua reivindicació d'una biblioteca per al barri

Malva-rosa 11 de desembre de 2017
 A la fi de desembre la Malva-rosa viurà unes Jornades reivindicatives i culturals amb la realització d'una taula redona d'experiències de lluita veïnal i amb una campanya de cartes a l'Ajuntament en demanda d'una biblioteca per al barri.
Xiquets i xiquetes dels col·legis de la Malva-rosa estan preparant cartes a l'Ajuntament de València explicant per a què volen una biblioteca per al seu barri. Una representació de l'Associació de veïns, i dels xiquets i xiquetes del barri presentarà les cartes el pròxim 26 de desembre en l'Ajuntament com el seu desig per al pròxim any. La iniciativa està impulsada per la coordinadora d'educació de la Malva-rosa, que reuneix a les AMPAs dels centres educatius, en col·laboració amb l'Associació de veïns/as “Amics de la Malva”.
Dissabte que ve, 16 de desembre, a les 11:30h en el Col·legi Públic Ballester Fandos (Av. Malva-rosa 57), es realitzarà una taula redona amb participació de Julio Moltó de l'Associació de veïns i veïnes de Natzaret, Maika Barceiro de l'Associació de Veïns Orriols-Rascanya, i Pau Diaz de l'Associació de veïns i veïnes, amics i amigues de la Malva-rosa. L'objectiu de la xarrada és donar a conèixer lluites ciutadanes de la ciutat de València, i aprendre i impulsar la participació veïnal. Al final de la taula redona hi haurà menjar popular en el mateix centre educatiu.
El 26 de desembre és la data triada per a presentar els centenars de cartes que ja estan preparant xiquets i xiquetes, i joves del barri explicant a l'Ajuntament per a què volem una biblioteca en la Malva-rosa. Serà en l'edifici de Tabacalera de l'Ajuntament de València a les 11:30h i comptarà amb la participació de representants veïnals així com de membres de la comunitat educativa del barri ja que la iniciativa compta amb l'impuls de la Coordinadora d'Educació de la Malva.

Impulsem la participació i la cultura des de la lluita quotidiana dels barris obrers!
No hay comentarios:

Publicar un comentario