sábado, 20 de mayo de 2017

25 de maig: Primavera cultural Malva-rosa


Dijous 25 de maig, a partir de les 17 h.
Perquè la Malva-rosa és el barri de Blasco Ibáñez i Robillard, de la platja i l’horta. De cultura popular, agrària, pesquera, literària i aventurera.


Per això fem una festa on reivindicar la necessitat d’un espai cultural polivalent amb biblioteca, sala de reunions i saló d’actes , per tal que les persones que viuen o estudien a la Malva-rosa puguen accedir a la cultura en forma de llibres, música, teatre, arts plàstiques... Un espai que siga educatiu i per tant compense les desigualtats socials a través de recursos a l’abast de la ciutadania.
Anima’t i participa !!!Pots acudir al cercavila, llegir poemes, observar l’art del graffiti de Stefano, tocar algun instrument o ballar al seu ritme. Tu decideixes amb llibertat i nosaltres volem compartir amb tu una jornada plena d’energia, esperant que les autoritats ens escolten .
Mentrestant eixe espai arriba , dijous 25 de maig naixerà la primera biblioteca de Llibres lliures de la Malva-rosa. Organitza: Associació de Veïns/veïnes Amics/amigues Malva-rosa
donen suport: col·les i AMPAs de Cavite, Malva-rosa, Blasco Ibañez, Ballester Fandos, Escolapios, IES Isabel de Villena

No hay comentarios:

Publicar un comentario