domingo, 24 de junio de 2012

Exito de la Fiesta por la Escuela Pública en la Malva

Un montón de gente de los distintos colegios de la Malva-rosa se juntó para disfrutar un día de Fiesta Reivindicativa el pasado 14 de Junio en la Plaza Robillard convocados por la Coordinadora de Educación de la Malva
Os dejamos algunas fotos de la Fiesta por la Escuela Pública en nuestro barrio.










Manifest final de la Festa per l’escola pública a la Malva-rosa
14 de Juny de 2012

La Coordinadora d’Educació de la Malva-rosa celebra la Festa per l’escola pública al barri per tercer any consecutiu. Hem tingut un any intens de lluita i ara la Coordinadora és més forta, i te més participació.

En aquest any les agressions han sigut duríssimes. Retallades massives als serveis públics valencians: educació i sanitat. De colp el professorat es retorna a condicions salarials dels anys 80, i les aules tan massificades com als anys 70. Ademés ens lleven molts drets amb la reforma laboral, uns drets que vàrem aconseguir tots els treballadors i treballadores.

Cal destacar l’enorme participació de la comunitat educativa de la Malva-rosa en les mobilitzacions durant tot el curs. La Malva és una referencia de lluita per a tot el País Valencià. Per això el pròxim diumenge 17 de Juny vindran pares, mares, Mestres, professorat i alumnat des d’Alacant, Castelló i València al Col•legi Públic Ballester Fandos del nostre barri a celebrar la “Festa per l’escola pública del País Valencià”. Allí estarem també, demostrant que la Malva és important.

Animem a continuar amb el suport decisiu de les famílies. Pensem que tots hem entès, malgrat el cansament, que si és necessari eixir totes les setmanes a reivindicar que no ens retallen els serveis públics, ho farem.

És una mobilització a llarg termini, sostinguda. Però el futur és nostre, no ho dubteu, i no hem de desanimar-nos
Davant la burrada, la intel•ligència.

Davant el dubte, el convenciment. 

L’escola pública és la millor opció per l’educació dels nostres fills i filles.

Visca l’escola pública!
Visca la Malva!

No hay comentarios:

Publicar un comentario