martes, 15 de mayo de 2012

Concentracions des de la Malva-rosa les jornades de vaga en l'escola pública


L'Assemblea de més de 100 persones de la comunitat educativa de la Malva-rosa que el passat 14 de maig va participar en el tancament de l'IES Isabel de Villena, va decidir la participació de la Malva-rosa en les mobilitzacions per l'escola pública del mes de maig.


En particular, es realitzaran concentracions del professorat en vaga juntament amb pares, mares i alumnes dels centres els següents dies:

- Dimecres 16 de maig, primera jornada de vaga, a les 9h en la porta de l'IES Isabel de Villena. Després es farà una passejada pel barri per a donar a conèixer la protesta. A les 11:15 eixirem de la parada de Tramvia de la Cadena per a estar a les 12h en la plaça de Sant Agustín de València a la manifestació unitària.

- Dimarts 22 de Maig, jornada de vaga estatal convocada per sindicats amb el suport la Plataforma per l'Escola Pública. Concentració de la Coordinadora d'Educació a les 12h a la meitat de l'Avinguda Malva-rosa. A la vesprada, a les 18h s'acudirà a la manifestació a la plaça de Sant Agustín.


No hay comentarios:

Publicar un comentario